Az Anaya név azt jelenti, “az Istennő velünk van”, így a belső vezető erőm a Sudevibe vonzott, ami “szép, vagy kiváló nő”. Remélem, hogy a tudatosságunkban növekedve a folyamat végére mi is ilyenek leszünk. A női kör csodája számomra az, hogy a körbe behelyezzük a gondjainkat, nehézségeinket, blokkjainkat és egymást támogatva, a csoport tudatosságának a felhasználásával rálátunk a saját vakfoltjainkra. Ebben a támogató körben semmi sem túl “ciki”, hiszen csak akkor tudunk fejlődni, ha szembe merünk nézni az árnyékunkkal, a legnagyobb félelmeinkkel.

“A TERMÉKENYSÉG EGY ÉLETHOSSZIG TARTÓ KAPCSOLAT ÖNMAGUNKKAL-NEM PEDIG ORVOSI MEGHATÁROZÁS”
(Joan Borrysenko)

“A női test működését a hormonok ciklusokban ismétlődve szabályozzák. A női test természetes bioritmusa összhangban rezeg a makrokozmosszal, ha a nő a természettel összhangban él. Ha Újholdkor menstruál, Teliholdkor ovulál, azzal gazdaságosan együttműködik a makrokozmosszal.
Ideális esetben a nő ciklusa alkalmazkodik a Hold ciklusához, de ha nem, az sem betegséget jelent, csak azt, hogy nem tudja gazdaságosan kihasználni a külső energiákat, így többet kell a saját erejére hagyatkoznia.

Havi ciklusunk hangulatok és indulatok elképesztő sokaságán visz végig minket, összekapcsol a Hold ritmusával, mély hatással van földi létünkre.
A nőt a havi vérzések ciklikussága közvetlenül köti össze a Hold erejével. Ha képesek vagyunk tudatosan élni a ciklusainkat, a Hold energiáját felhasználva eddig soha sem ismert erőt és nőiségünkből fakadó hatalmat tudunk megtapasztalni.”
(Kornhoffer Tünde, a tanítóm ciklusjóga jegyzete)

“Az emberek utaznak, hogy csodálkozzanak a hegyek magasságán, a tenger óriás hullámain, a folyók hosszú kanyarulatain, az óceánok mérhetetlen kiterjedésén, a csillagok mozgásán az égen, és csodálkozás nélkül mennek el önmaguk mellett.”
Szent Ágoston

Oktató: Dr. Onozó Emese

Időpont: 2016 09. 08. 16.15-17.45

Az óra napijeggyel, vagy bérlettel látogatható. Bejelentkezés szükséges!

Min létszám: 3 fő

Érdeklődni : 06 70 3699774