A Lomi Lomi Nui szó „különleges érintés”-t jelent. Hawaii tradíción alapul, mely a testet a lélek és a szellem hordozójának tekinti. Harmonizálása a kahunák (gyógyítók, sámánok) felfogása szerint az egyensúly megbillenésekor érintéssel, énekléssel, rituálékkal lehetséges.
A Lomi Lomi Nui egy Európáig elterjedt eszköz, mely bár hawaii-ról indult, mégis sok közös eleme van az itt élő őseink gyógyító hagyományaival.
A kezelés során a kezelt személy teljes figyelemben részesül, lehetőséget kap önmagával harmóniába kerülni, ezáltal önMAG(j)át gyógyítani.
Hawaii zenék, meleg kókuszolaj, gyertyafény, táncok és énekek kísérik az érintés élményt. Folyamatos áramlást érezhetünk a testünkön, az alkar és a kézfej simogató érintése, az esetleges kimozgatások életenergiával töltenek fel. Az áramló mozdulatok az óceán, a tenger hullámzását idézik, a légzés a levegő ki-be áramlásávál segíti a folyamatot.
Áldással, harmonizálással zárul a rituálé, amely nem a vég, hanem egy pillanat, egy megújulás első lépése lehet az Univerzum energiáinak segítségével, ha a kliens is készen áll rá…
Hatásai
– a stressz csökkentése
– az immunrendszer erősödése
– a koncentrációs készség fokozódása
– az álmatlanság és a krónikus fáradtság enyhülése
– a depressziós és szorongásos tünetek csökkenése
– a migrénes eredetű fejfájás csökkenése
– traumaoldás
– ízületi gyulladások, hát – és derékfájás, nyakmerevség, rándulások tüneteinek nagyfokú mérséklődése
A kezelés időtartama: 1,5-2 óra

Bejelentkezés: 0670-369-9773