Office Yoga

Asztalnál töltöd napod egyharmadát?Munkád során keveset mozogsz, ezért beállt a hátad, kötöttek a vállaid?Az irodában dolgozó ember önkéntelenül is kiteszi magát az egyoldalú, repítitiv mozgás hatásainak. Sajnos az ülőmunka helytelen és természetellenes testtartáshoz vezet, melynek számtalan kellemetlen egészségügyi következménye is lehet.

A foglalkozás célja, hogy megelőzzük, kompenzáljuk az irodai munka fent említett káros hatásait, elsajátítsuk a helyes testtartást, a jóga pozitív következményeként pedig hatékonyan kezeljük a mindennapok versenyhelyzeteit.

Mindezt a megfelelő izomcsoportok nyújtásával és erősítésével, a gerinc mozgékonyságának fokozásával, ill. légzéstechnikák, stresszoldó relaxáció segítségével érjük el.

Olyan mozgás-technikákat is tanulunk amelyek munka közben/munkahelyen is könnyen végezhetők, és beépíthetőek mindennapi tevékenységeinkbe is.

A workshopot tartja: Berecz Zsolt, jógaoktató.

Időpont: 2015. október 16. (péntek) 16.30-19.30

A workshop díja: 2500 Ft, bérlettulajdonosoknak lehetőségük van a bérletük felhasználásával ( egy alkalom ), plusz 1200 Ft befizetéssel részt venni az órán.

Minimum létszám: 7 fő

Bejelentkezés: 0670-369-9774

Jelentkezési határidő: 2015.október 15-ig.