Két órán át egymásra hangolódunk, összekapcsolódunk a társunkkal. Vajon hogyan tudok megtámasztani másokat? Én hogyan merek támaszkodni másra? Milyen mélységű kapcsolódás kellemes a számomra?

Mindezt játékos módon ászanákkal, a párod segítsgével, hogy ráérezz mi a legtökéletesebb kivitelezés, amit itt és most meg tudsz valósítani.

Akik voltak már, a kapcsolat elmélyüléséről számoltak be. Gyere el a legjobb barátnőddel, barátoddal, ezeket a kapcsolódásokat is érdemes időről-időre megújítani, felfrissíteni, közös élményeket szerezni.

“A társadalmilag elfogadott érintésektől – például a kézrázás bemutatkozáskor, integetés búcsúzáskor – és az intim pillanatoktól eltekintve, az “elzárt kezek” elvét követjük a hívogató, kinyújtott kezek helyett. Még akkor is nehéznek találjuk a másik megérintését, ha felismerjük az érintés iránti hatalmas szükségletünket, vagy ha mégis megérintünk valakit, akkor sem tesszük ezt kielégítően. Pedig kapcsolatainkban az érintés természetes és egészséges. Valójában szükséges a fizikai és a lelki egészséghez.
Amikor bármilyen oknál fogva mérsékeljük a szeretetünk kifejezését és az érintést, nemcsak mások, de saját magunk jóllétét, akár egészségét is kockáztatjuk. Sőt! Az életünket rövidítjük meg.”
Nyitrai Erika: Az érintés hatalma

Átalakító élmény megtapasztalni a mély intimitást az érintés és a lélekzet összehangoltságának segítségével.
A szexualitás jelenléte nélkül ráébredni erre a közelségre katartikus élmény is lehet, a számunkra az volt a találkozás.

Engedd meg, hogy a társad tükörként mutasson valós képet rólad – magadnak. Érezz rá ezzel a mélyebb megértéssel, hogy az életedben, a kapcsolódásaidban mi az, amivel korlátozod magad. Csodás utazásban lehet részed!

A gyakorlásra érkezhetsz pároddal, barátaiddal, de az órán is találhatsz párt erre az alkalomra.

Időpont: 2016 szeptember 16:30-18:00

Az óra díja 2000 Ft. Erre az órára külön jegyet kell váltani, nem érvényes rá sem az All You Can move kártya, sem a havi bérlet.

Az oktatók:
Fülöp Réka Beáta Anaya női jóga oktató, pszichológus
dr Onozó Emese Anaya női jóga és aroma yoga oktató